Samfundsstatistik 2016

Opgaver og links til Samfundsstatistik 2016

Samfundsstatistik er Forlaget Columbus' årlige udgivelse, der samler statistiske oplysninger om samfundsforhold i ind- og udland. Materialet er omhyggeligt bearbejdet og pædagogisk tilrettelagt med henblik på at give overblik og træne arbejdet med statistik i samfundsfagsundervisningen.

Denne side indeholder forslag til opgaver og hjælp til at inddrage internettet i undervisningen i sammenhæng med den statistiske analyse.

Udover at bogen har fået et grafisk ansigtsløft er 'Den Digitale Håndbog', som noget nyt, nu kun at finde til download online. Dette sker via fanebladet 'Den Digitale Håndbog', hvor man kan logge ind ved hjælp af det ordrebekræftelsesnummer bogen/bøgerne er bestilt på. Det gør altså ikke nogen forskel om du har købt et eller 100 eksemplarer - koden du skal bruge står på ordrebekræftelsen. Første gang du logger ind knytter du koden sammen med en e-mail eller et UNI-login og så er det de oplysninger, du skal bruge fremover.

Vi håber brugerne vil bidrage med kommentarer og forslag til udbygning af denne side. Send dine forslag til redaktionen: Henrik Arbo-Bähr