Digitale udgivelser på Gymportalen

Columbus’ digitale bøger til ungdomsuddannelserne fås på Gymportalen – de faglige forlags fælles digitale platform. 

Gymportalen leveres med den nye og driftssikre platform fra Lix.

Platformen fra Lix understøtter bl.a.

  • emnesøgning på tværs af titler
  • interaktion mellem brugerne
  • adgang både online og offline
  • adgang fra computer, tablet og smartphone
  • der er ingen licensadministration
  • ca. 450 titler fra 9 forlag

Se Columbus' digitale titler på Gymportalen

Se en film om den nye Gymportal

Prøv funktionerne i den nye Gymportal

Platformen er baseret på en app, man downloader til sin computer. Appen sikrer, at man både kan arbejde både offline og online.

Benyt dit uni-login og download titlerne fra Columbus. Appen downloades fra Lix. Se film om download af app og et udvalg af de nye funktioner.

Sådan bruger du den nye Gymportal

Andre digitale ressourcer

Bogens hjemmeside

Til alle vores bogudgivelser findes tilhørende onlineressourcer, som kan findes under menupunktet Bogens hjemmeside. Her vil du ofte kunne finde figurer fra bøgerne, supplerende opgaver og øvelser og forslag til videre læsning.
Læs mere på Bogens hjemmeside

Samfundsfag.dk

Den digitale rygrad til samfundsfagsundervisningen: På samfundsfag.dk finder du alle centrale faglige begreber forklaret, og siden er under løbende udvikling med nye spændende funktioner, bl.a. datavisualisering, animationer og instruktionsfilm.
Læs mere på Samfundsfag.dk

Kort om samfundsfag til iPhone og Android

Med appen Kort om samfundsfag kan du træne dit kendskab til de vigtige begreber i faget samfundsfag på ungdomsuddannelserne. Appen er gratis og fungerer til både iPhone og Android.
Læs mere om Kort om samfundsfag her

Den digitale håndbog til iPhone

Download samfundsfag gratis fra App Store: Begrebsoversigt, information om eksamen, instruktion i samfundsvidenskabelig metode og meget mere. Desuden har du i Den digitale håndbog mulighed for at tilkøbe Samfundsstatistikken.
Download Den digitale håndbog i App Store

Luk samfundet op!

Den meget omfattende hjemmeside, der hører til Columbus' populære grundbog til samfundsfag C. Find øvelser, ekstramateriale, filmklip, interaktive test og undervisningsforløb. Siden rummer også inspiration til at lave digitale elevprodukter i undervisningen og bygger bro fra lærebogen og helt ud i samfundet.
Læs mere på luksamfundetop.dk

Det Danske Arbejdsmarked

Et gratis undervisningsmateriale om den danske model, udfordringer for den danske model og livet på de danske arbejdspladser. www.detdanskearbejdsmarked.dk henvender sig både til undervisning i samfundsfag og til den, der er nye på arbejdsmarkedet.
Besøg Det danske Arbejdsmarked

Digitalt til folkeskolen

Styr på samfundet er portalen, der dækker det samfundsfaglige stof i udskolingen. Den findes også som en trykt bog i et lækkert format.
Læs mere om Styr på samfundet