Almen Studieforberedelse

Sortering TitelÅr
Vis priser forPrivateSkolerInkl. momsEkskl. moms
6 titler
Hvordan brødføder vi verden
Gratis undervisningshæfte om en af de store globale udfordringer. Dette hæfte, der kan downloades frit, stiller spørgsmålet: Hvordan brødføder vi verden? Og kan befolkningsvækst og stigende fødevarebehov gå hånd i hånd med bæredygtig udvikling? Til hæftet hører et omfattende supplerende materiale, der kan hentes på den tilhørende hjemmeside.
Gratis hæfteDownload
Samfundsfag.dk
Den digitale rygrad i samfundsfagsundervisningen: Begrebsapparat, skriftlig samfundsfag og mundtlig eksamen. Portalen Samfundsfag.dk er samf-elevens holdepunkt i den daglige undervisning, lille hjælper til forberedelsen og uundværlige støtte til eksamensforberedelse og under digital eksamen.
PortalEr du skole? Kontakt forlagskoordinator Frederik Sølvsten på 35420051 eller fs@forlagetcolumbus.dk40,0032,0028,0022,00Læg i kurvGå til kurv
Storbyen
Gå på opdagelse i de forskellige sider af storbyen. Denne bog klæder eleverne på til at studere den. Centrale teorier og metoder inden for bysociologi, antropologi og byplanlægning præsenteres og en række temakapitler om ghettoer, gentrificering, migration og natteliv giver mulighed for fordybelse og tværfagligt samarbejde.
Bog294,00235,00205,00164,00Læg i kurvGå til kurv
E-bogLix/Gymportalen
Fra fortid til historie
’Fra fortid til historie’ handler om historiefagets identitet og metoder. Det er grundbog til historie, der sætter ord på fagets relevans og som introducerer forskellige faghistoriske tilgange til studiet af fortiden. Metode og teori præsenteres i et letflydende sprog med eksempler og cases fra nutiden og fra den nære og fjerne fortid.
Bog238,00190,00166,00133,00Læg i kurvGå til kurv
E-bogLix/Gymportalen
Fold dig ud i samfundsfaglige metoder
Fokus, færdigheder, faglighed og formidling. Dette er nøgleordene i denne 2. udgave af ’Fold dig ud’ – en bog, der giver en grundig indføring i de samfundsvidenskabelige metoder.
Bog201,00160,00140,00112,00Læg i kurvGå til kurv
Madkultur
Denne bog ser på fænomenet mad ud fra forskellige optikker. ’Madkultur’ kombinerer en humanistisk og en samfundsvidenskabelig tilgangsvinkel til et hverdagsfænomen, der er oplagt at behandle i faget kulturforståelse. I bogen indgår skønlitterære tekster i kombination med teoretiske værktøjer, ligesom enkelte originale sociologiske tekster præsenteres.
Bog201,00160,00140,00112,00Læg i kurvGå til kurv
E-bogLix/Gymportalen