Digitale udgivelser på flere platforme

De fleste af Columbus' titler fås både i trykte og digitale formater. Vores spidskompetence er at levere fagligt og didaktisk indhold af høj kvalitet. Det tilbyder vi vores brugere i det udgivelsesformat og på de platforme, som de foretrækker. Under det enkelte produkt kan du vælge det ønskede format.

Digitale udgivelser hos Lix

Alle Columbus’ digitale bøger til ungdomsuddannelserne kan fås på Lix.

Platformen fra Lix understøtter bl.a.

  • emnesøgning på tværs af titler
  • interaktion mellem brugerne
  • adgang både online og offline
  • adgang fra computer, tablet og smartphone

Se vores udgivelser hos Lix

Andre digitale ressourcer

Bogens hjemmeside

Til alle vores bogudgivelser findes tilhørende onlineressourcer, som kan findes under menupunktet Bogens hjemmeside. Her vil du ofte kunne finde figurer fra bøgerne, supplerende opgaver og øvelser og forslag til videre læsning.
Læs mere på Bogens hjemmeside

Samfundsfag.dk

Den digitale rygrad til samfundsfagsundervisningen: På samfundsfag.dk finder du alle centrale faglige begreber forklaret, og siden er under løbende udvikling med nye spændende funktioner, bl.a. datavisualisering, animationer og instruktionsfilm.
Læs mere på Samfundsfag.dk

Kort om samfundsfag til iPhone og Android

Med appen Kort om samfundsfag kan du træne dit kendskab til de vigtige begreber i faget samfundsfag på ungdomsuddannelserne. Appen er gratis og fungerer til både iPhone og Android.
Læs mere om Kort om samfundsfag her

Den digitale håndbog til iPhone

Download samfundsfag gratis fra App Store: Begrebsoversigt, information om eksamen, instruktion i samfundsvidenskabelig metode og meget mere. Desuden har du i Den digitale håndbog mulighed for at tilkøbe Samfundsstatistikken.
Download Den digitale håndbog i App Store

Luk samfundet op!

Den meget omfattende hjemmeside, der hører til Columbus' populære grundbog til samfundsfag C. Find øvelser, ekstramateriale, filmklip, interaktive test og undervisningsforløb. Siden rummer også inspiration til at lave digitale elevprodukter i undervisningen og bygger bro fra lærebogen og helt ud i samfundet.
Læs mere på luksamfundetop.dk

Det Danske Arbejdsmarked

Et gratis undervisningsmateriale om den danske model, udfordringer for den danske model og livet på de danske arbejdspladser. www.detdanskearbejdsmarked.dk henvender sig både til undervisning i samfundsfag og til den, der er nye på arbejdsmarkedet.
Besøg Det danske Arbejdsmarked

Digitalt til folkeskolen

Styr på samfundet er portalen, der dækker det samfundsfaglige stof i udskolingen. Den findes også som en trykt bog i et lækkert format.
Læs mere om Styr på samfundet

Ny platform med Systime

Til efteråret 2018 lancerer vi sammen med forlagene Systime, Dansklærerforeningens Forlag og Nucleus en ny brancheplatform på Systimes digitale platform.

På den nye platform vil vi udgive udvalgte titler som iBøger, der købes i vores webshop og tilgås via en fælles platform. Man vil stadig også kunne købe og have adgang til tidligere køb hos Lix.