Bestil en bogpakke

Meget for pengene: Benyt vores pakketilbud og få flere bøger til nedsat pris. Vi har bogpakker til forskellige fag og flere niveauer.

Der er ikke begrænsning på, hvor mange du kan købe, men tilbuddet gælder kun i december måned.

Bogpakke til samfundsfag i grundskolen (2 bøger)

Styr på samfundet forener folkeskolereformens ambitioner med et klassisk lærebogsformat, hvor faget formidles i et lettilgængeligt sprog og med mange illustrationer, leksikonord og opgaver. Bogen er forsynet med spørgsmål og opgaver til brug for læreren i planlægningen af undervisningen og for eleverne som læringsmuligheder og variation af undervisningen.

70 læringsaktiviteter til samfundsfag giver både inspiration til lærere og instruktion til elever i alle fagets facetter. Arbejdsbogen supplerer grundbogen Styr på samfundet og lægger op til arbejdsformer, hvor der både indgår høj elevaktivitet, digitale læringsressourcer og faglig fordybelse.

Normalpris: 380 kr. - NU: 199 kr.

Bogpakke til Erhvervsøkonomi (2 bøger)

Luk virksomheden op er reformopdateret og dækker hele kernestoffet i erhvervsøkonomi på C-niveau. Bogen er udformet som en antologi hvor læreren nemt kan udvælge relevante teorier og modeller til brug i undervisningen. Teorien suppleres af en lang række cases, hvor elevernes kompetencer trænes gennem undersøgelse og diskussion.

Lær af de bedste
er et glimrende supplement til grundbøgerne i erhvervsøkonomi. I denne casesamling møder vi ti af de mest bemærkelsesværdige iværksættere. Med introduktionen af bl.a. stifterne af Endomondo, Unity og GoMore giver bogen også en letforståelig gennemgang af den mest relevante erhvervsøkonomiske teori, ligesom den indeholder opgaver, der binder teori og cases sammen.

Normalpris: 278 kr. - NU: 199 kr.

Bogpakke til International økonomi (A) (3 bøger)

International økonomi - grundbog til A-niveau er et tobindsværk skrevet til IØ på HHX efter gymnasiereformen 2017. Den formidler hele fagområdet i et klart sprog og indbydende layout. Her forklares det faglige stof pædagogisk og grundigt, samtidig med at bogens omfang giver plads til andre aktiviteter indenfor læreplanens nye sidetalsgrænse.

Arbejdsbog til lærebøgerne i International Økonomi A (bind 1 + 2) tilbyder både "tjek på lektien"-spørgsmål, øvelsesopgaver, inspiration til projektarbejde (PBL) og redskaber til repetition. Bogens opgaver rummer både en lang række aktuelle casematerialer og små og store øvelser til træning af de faglige mål i IØ på A-niveau.

Normalpris: 494 kr. - NU: 399 kr.

Bogpakke til International økonomi (B) (2 bøger)

International økonomi - grundbog til B-niveau er skrevet til IØ på HHX efter gymnasiereformen 2017. Den formidler hele fagområdet i et klart sprog og indbydende layout. Her forklares det faglige stof pædagogisk og grundigt, samtidig med at bogens omfang giver plads til andre aktiviteter indenfor læreplanens nye sidetalsgrænse.

Arbejdsbog til International Økonomi B tilbyder både "tjek på lektien"-spørgsmål, øvelsesopgaver, inspiration til projektarbejde og redskaber til repetition. Bogens opgaver rummer både en lang række aktuelle casematerialer og små og store øvelser til træning af de faglige mål i IØ på B-niveau.

Normalpris: 314 kr. - NU: 249 kr.

Alle priserne er eks. moms og forsendelse.