Åbn undermenuer...

Sådan handler du

Hvordan kommer jeg i gang med at handle?

Webshoppen giver dig adgang til at købe vores udgivelser. Handler du på vegne af en skole køber du til skolepriser, der er nettopris excl. moms + forsendelse. Private skal betale med kreditkort og får leveret med pakkeposten til normalprisen og kr. 29,- i forsendelsesgebyr.

Er du ny i webshoppen skal du først oprette en profil for at kunne handle. Klik på login og opret dig som enten privat, lærer eller skole.

  • Er du privat skal du betale med betalingskort
  • Er du lærer kan du få bøgerne til en reduceret pris - dog skal skolen bruges som leveringsadresse, ligesom du her skal bruge betalingskort
  • Er du skole er bogprisen reduceret og der kan betales via EAN nummer.

Skoler og private der har handlet før skal bruge det kundenummer som tidligere har været brugt (som regel en e-mail eller et telefonnummer). Har du glemt din kode men har din mail registreret hos os kan kontakte os for at få tilsendt din kode.

Er du ny som køber for en skole, der tidligere har været registreret, kan du sende en mail og bede om at blive registreret som kontaktpersonen.

Ønsker du at ændre din konto fra en privat til en skolekonto, eller omvendt, kontakt da forlaget eller opret en konto mere med et andet brugernavn.

Hvor kan jeg finde ekstra materiale til udgivelserne?

Bøgernes hjemmesider indeholder for de fleste af vores bøger opgaver og spørgsmål til de enkelte kapitler, samt links og forslag til hvordan bøgerne kan bruges i undervisningssammenhænge.

Hvordan søger jeg på hjemmesiden?

Søgefunktionen er indrettet sådan at du søger hvor du står. Søgning i Webshoppen er adskilt fra søgning i bøgernes hjemmesider. I første omgang får du resultater for den bog eller den side du står på - derefter kan du søge videre i resten af sitet.