Åbn undermenuer...

Betaling

Skoler og institutioner, der ikke betaler med betalingskort, får de bestilte varer leveret sammen med en følgeseddel/faktura og en elektronisk faktura hvis EAN-nummer er oplyst.

FALS-medlemmer og andre lærere kan købe til skolepris, hvis de betaler varerne med kreditkort og får dem leveret til skolen de er ansat ved. Som lærer skal formularen udfyldes så email og telefonnummer er bestillerens, mens leveringsadressen er skolens. Du kan foretage betaling med betalingskort af typen Dankort, Dankort/Visakort og Mastercard.

Når du betaler med betalingskort foregår det via en såkaldt SSL-forbindelse (secure socket layer), som krypterer oplysningerne om dit kreditkort, således at uvedkommende ikke kan få adgang til dem. Columbus får heller ikke oplysninger om dit betalingskort - de bruges udelukkende til at få en godkendelse af betalingen hos PBS. Læs mere om SSL-forbindelser og sikkerhed hos PBS.

Lærere, skoler og institutioner i Danmark, på Færøerne og i Grønland skal betale de faktiske forsendelses- og leveringsomkostninger. Bemærk at de beregnede omkostninger ikke er gældende for levering udenfor Danmark. Privatpersoner kan kun betale med betalingskort og bestillinger pålægges et porto- og ekspeditionsgebyr på kr. 29,- for levering i Danmark.

Udenlandske kunder

Bemærk at de beregnede omkostninger ikke er gældende for levering udenfor Danmark. Udenlandske kunder (og kunder fra Grønland og Færøerne) der betaler med kreditkort skal forvente en efterbetaling udover hvad systemet har beregnet. Disse kunder vil modtage en mail om de nærmere vilkår.

Betaling på forlaget

Du er også mere end velkommen til at komme forbi på Østerbrogade og købe bøger - her kan du både betale kontant, med dankort og med MobilePay (nummeret er: 106015).