Åbn undermenuer...

Levering

Levering
Forsendelsen leveres som erhvervspakke med Post Nord. Hvis du er privatperson bliver pakkerne leveret "uden omdeling" med mindre andet er anført på bestillingen.

Hvis du har afgivet din bestilling på en hverdag inden kl. 11, afsendes varerne fra os samme hverdag. Har du bestilt senere på dagen, i weekenden eller på helligdage, behandles din bestilling som hvis den var afgivet førstkommende hverdag. Når du bestiller digitale produkter, bliver disse sendt på mail med det samme.

Har du forudbestilt en bog? Vær opmærksom på at vi først sender bøgerne samlet når denne bog er udkommet for at reducere dine portoomkostninger. Ønsker du at få en dellevering så kontakt forlaget på info@forlagetcolumbus.dk.

Lærere, skoler og institutioner i Danmark, på Færøerne og i Grønland skal betale de faktiske forsendelses- og leveringsomkostninger. Ved større ordrer giver webshoppen et skøn over leveringsomkostningerne men der vil som regel være tale om at de reelt er lidt større. Bemærk at de beregnede omkostninger ikke er gældende for levering udenfor Danmark.

Privatpersoner kan kun betale med betalingskort og bestillinger pålægges et porto- og ekspeditionsgebyr på kr. 20,- for levering i Danmark uanset mængden af varer.

Udenlandske kunder
Bemærk at de beregnede omkostninger ikke er gældende for levering udenfor Danmark. Udenlandske kunder (og kunder fra Grønland og Færøerne), der betaler med kreditkort skal forvente en efterbetaling udover hvad systemet har beregnet. Disse kunder vil modtage en mail om de nærmere vilkår.