Forlaget Columbus

Gratis kursus om brugen af podcast i engelsk og temabogen Boomerang

Den 19. april har du mulighed for at deltage i et gratis eftermiddagskursus med afsæt i to af vores nyeste engelskbøger: "Listen! Podcast in English" og "Boomerang".

Kurset afholdes onsdag d. 19. april 2023 kl. 14.30-17.00 på Østerbrogade 54C.

Vi serverer kaffe og kage for alle gæster.

Program:

Eftermiddagen starter med et kursus af forfatterne Mimi Olsen og Martin Houlind, som har skrevet bogen "Listen! Podcast in English". Med de utallige muligheder for at lytte til podcasts fra engelsktalende lande, for at arbejde engelskfagligt med både fiktive og faktuelle lydfortællinger og selv producere sine egne – er det oplagt at inddrage og bruge podcasts i undervisningen.

Forfatterne vil give smagsprøver på, hvordan man helt konkret kan:

  • gribe analysen af podcasts an i engelsk
  • arbejde med bogens to hovedtemaer ”True love” og ”True crime” i podcasts fra USA, New Zealand, Canada, England og Australien, og
  • producere små podcasts med eleverne.

Dernæst fortæller forfatter Jesper Kaalund om Australien med udgangspunkt i hans kommende temabog "Boomerang". På kurset gives en indføring i de didaktiske overvejelser bag bogen, bogens tematikker, Australiens historie og Australien i dag.

"Boomerang" præsenterer en ny tilgang til at beskæftige sig med Australien. Fokus er på natur, klima, race, køn og australsk identitet under udvikling og disse emner udforskes gennem nyere litterære og non-fiktionstekster.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at sende en mail til kommunikationsmedarbejder Lasse Møller Jakobsen med emnefeltet 'Eftermiddagskursus engelsk'. Skriv deltagerantal, navne og skole på deltagere i mailen. Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

Sidste frist for tilmelding er d. 13. april!

Jeg handler som

Skole

Forlaget Columbus

Offentlig institution
(for skolens ansatte)

Privat

Forlaget Columbus

Privatkunde
(privat, studerende
og virksomhed)