Forlaget Columbus

Gratis eftermiddagskursus

Kom ind på forlaget til gratis kursus og bliv opdateret på de unges Spanien og kønnenes kamp i Latinamerika.

Vi har inviteret Kasper Kloch hjem fra Spanien for at fortælle jer om de unges Spanien, deres drømme og hvor Spanien bevæger sig hen. Kasper bor til daglig i Barcelona, hvor han er korrespondent for Weekendavisen.

Maria Gavilán og Louise Friis Arfaoui, forfatterne til El sexo en proceso, kommer også og holder et oplæg om kampen for rettigheder og forandringer mellem kønnene i især den latinamerikanske verden.

Kurset afholdes torsdag d. 1/9 kl. 14-17 på Østerbrogade 54C.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til redaktør Katrine Cohen (Katrine AT forlagetcolumbus DOT dk) med emnefeltet 'Spanskkursus'. Skriv deltagerantal, navne og skole på deltagere i mailen. Der er begrænset antal pladser, så tilmelding er nødvendig.

Om kursusholderne

  • Kasper Kloch er cand. mag i spansk og arbejder som journalist med base i Barcelona. Spanien-korrespondent for Weekendavisen og forfatter til bøgerne En rejse i tyrefægtningens fodspor og Futbolmania – spansk fodbold i sol og skygge. Medforfatter til España mañana og España en la calle – 15 historier om Spanien i dag fortalt fra gadeplan.
  • Maria Gavilán og Louise Friis Arfaou underviser begge i spansk på Roskilde Gymnasium og er forfattere til E sexo en proceso.

Jeg handler som

Skole

Forlaget Columbus

Offentlig institution
(for skolens ansatte)

Privat

Forlaget Columbus

Privatkunde
(privat, studerende
og virksomhed)