Kan du ikke se denne HTML mail? Klik her
 
 
 
 
Nomineret til Undervisningsmiddelprisen 2015:
Ind i samfundet
 

Jens Folke Harrits og Morten Hansen Thorndal: Ind i samfundet
1. udgave, 1. oplag 2014
224 sider
Skolepris kr. 143,- ekskl. moms og forsendelse


Ind i samfundet - Jens Folke Harrits og Morten Hansen Thorndals tematiske grundbog til samfundsfag B - er nomineret til Undervisningsmiddelprisen 2015!
Blandt 49 indsendte forslag har dommerkommiteen udvalgt tre, der skal dyste om førstepladsen og to andenpladser. Heriblandt altså Ind i samfundet.
- Vi er naturligvis stolte over nomineringen, udtaler forlagsdirektør Anders Hassing, og glade for den anerkendelse af vores dygtige forfattere, der også ligger i prisnomineringen. Og så er vi i øvrigt ydmyge overfor vore to med-nominerede, heriblandt forlaget Nucleus, som vi samarbejder med på Gymportalen.
Priserne overrækkes af undervisningsminister Christine Antorini på Danmarks Læringsfestival i Bella Center 3. marts 2015.
Undervisningsmiddelprisen gives til et nyt undervisningsmiddel af bemærkelsesværdig høj kvalitet til folkeskolen, ungdoms- eller voksenuddannelserne. Det kan være en enkelt bog, et helt system, digitale læremidler eller andre undervisningsmidler.
 
 
 Du modtager dette nyhedsbrev fordi du har tilmeldt dig via vores hjemmeside. Hvis du ikke længere ønsker at modtage flere nyhedsbreve kan du afmelde dig her