Forlaget Columbus

Sådan handler du

Hvordan kommer jeg i gang med at handle?

Vores webshop giver dig adgang til at købe vores udgivelser. Betingelserne for købet afhænger af om du køber ind til en skole, til dig selv som lærer eller som privat. Dette bliver du som det første bedt om at tage stilling til.

  • Er du privatkunde kan du købe med eller uden oprettelse af en profil. Her betaler du normalprisen for bøgerne med et betalingskort, og får dem leveret med GLS. Fragten er 50 kr. inkl. moms uanset hvor mange bøger du bestiller. Det er vigtigt at du ved bestilling oplyser dit telefonnummer og e-mail så GLS kan orientere dig om leveringen.

Som lærer eller skole vil du blive bedt om at oprette en profil for at kunne handle. Klik på login i øverste højre hjørne for at oprette dig. For begge kundetyper gælder det at du kan købe bøgerne til skolepriser (nettopris eks. moms + forsendelse).

  • Bestiller du som lærer kan du få bøgerne til den reducerede pris forudsat at bøgerne bliver leveret til din arbejdsplads. Her vil du blive bedt om at betale med betalingskort.
  • Er du skole er det samme vilkår dog med den undtagelse at der betales via EAN-nummer. For at vi kan modtage bestillingen er det derfor vigtigt at dette felt udfyldes korrekt. Du kan sagtens oprette din egen, private skoleprofil, uden at skulle dele den med alle dine fagkolleger. Det vigtige er at feltet EAN-nummer er udfyldt korrekt. Private institutioner, der ikke har et EAN-nummer, er undtaget og får tilsendt en papirregning.

Ønsker du at ændre din konto fra lærer til skole, eller omvendt, kontakt da forlaget eller opret en konto med et andet brugernavn.

Hvor kan jeg finde ekstra materiale til udgivelserne?

Bøgernes hjemmesider indeholder for de fleste af vores bøger opgaver og spørgsmål til de enkelte kapitler, samt links og forslag til hvordan bøgerne kan bruges i undervisningssammenhænge. Du finder dem ved, fra forsiden, at klikke på fanebladet ”Bogens hjemmeside”.

Hvordan søger jeg på hjemmesiden?

Søgefunktionen er indrettet på den måde, at du søger hvor du står. Søgningen i webshoppen er således adskilt fra søgning i bøgernes hjemmesider. I første omgang får du her resultater for den bog eller side, du står på – derefter kan du søge videre i resten af sitet.

Jeg handler som

Skole

Forlaget Columbus

Offentlig institution
(for skolens ansatte)

Privat

Forlaget Columbus

Privatkunde
(privat, studerende
og virksomhed)