Forlaget Columbus

iBøger til flere fag

Rigtig mange af vores udgivelser er klar som iBøger - flere er på vej. iBøgerne er versionerede udgivelser, der er tilpasset det digitale medie.

I iBøgerne er supplerende materiale indlejret direkte i bogen, og til en række af grundbøgerne har vi produceret helt nyt videomateriale, der forklarer kernefaglige begreber. Både til glæde for elever og lærere.

E-nøgler til iBøgerne købes i vores webshop, og e-nøglerne aktiveres og administreres på MinKonto. Har du brug for hjælp til administration af e-nøgler, kan du kontakte vores administration på info@forlagetcolumbus.dk.

Vi udgiver iBøger inden for følgende fag:

Samfundsfag - Historie - SRP - Kultur- og samfundsfagsgruppen - International økonomi - Erhvervsøkonomi C - Informatik - Billedkunst, design og arkitektur - Fremmedsprog - Religion - Psykologi

OBS! Herunder står nogle af titlerne angivet med udgave. De relaterer sig kun til den fysiske bog. Den digitale version vil altid være opdateret.

Bliv Pluslærer

Få masser af fordele og ny inspiration til din undervisning – bliv Pluslærer

Som Pluslærer får du blandt meget andet fri adgang til alle iBøger til dine tilmeldte fag fra Columbus, Frydenlund, Gyldendal, Nucleus Forlag og Systime.

Læs mere her

  • Er du interesseret i en fagpakke med alle vores iBøger til samfundsfag? Kontakt forlagskoordinator Frederik Sølvsten.
  • Prisen er 125 kr. pr. licens pr. år (ex. moms). Pakken købes til alle med samfundsfag på skemaet og følger altid skoleåret (løber fra 1/8 til 31/7 det efterfølgende år)

iBibliotek med Columbus' udgivelser

Columbus' iBøger® er med i iBiblioteket®.

Med iBibliotek® har din skole adgang til iBøger® fra førende danske uddannelsesforlag. I iBibliotek® kan lærere, elever og kursister streame interaktive og opdaterede undervisningsmaterialer til de gymnasiale uddannelser, erhvervsuddannelserne og almen voksenuddannelse.

Til stx, hf, hhx, htx og eux består iBibliotek® af iBøger® fra Dansklærerforeningens Forlag, Forlaget Columbus, Frydenlund, Gyldendal, Nucleus og Systime.

Læs mere på iBibiotek.dk

SRP, SSO og studieteknik

Informatik

Forlaget ColumbusForlaget Columbus

Billedkunst, design og arkitektur

Forlaget ColumbusForlaget Columbus

Religion

Forlaget ColumbusForlaget Columbus

Psykologi

Forlaget ColumbusForlaget Columbus

Andre uddannelser

Forlaget ColumbusForlaget Columbus

Jeg handler som

Skole

Forlaget Columbus

Offentlig institution
(for skolens ansatte)

Privat

Forlaget Columbus

Privatkunde
(privat, studerende
og virksomhed)