Forlaget Columbus

Handelsbetingelser

Forlaget Columbus
Østerbrogade 54C
2100 København Ø
CVR: 76 12 79 13
Tlf.: 35 42 00 51
E-mail: info@forlagetcolumbus.dk

Herunder finder du de samlede vilkår gældende for handel på Forlaget Columbus’ webshop på www.forlagetcolumbus.dk

Priser

Vores stykpriser er angivet med moms for privatpersoner og uden moms for skoler, da de ofte kan få refunderet deres udgifter hertil. Skoler og institutioner opnår 30% rabat på den vejledende pris.

Betaling

Skoler og institutioner får de bestilte varer leveret sammen med en følgeseddel samt en elektronisk faktura sendt via det oplyste EAN-nummer.

Lærere kan købe bøgerne til den reducerede skolepris mod at registrere sig med arbejdspladsen som leveringsadresse. Som lærer og som privat kunde foregår betalingen med betalingskort. For at gøre kortkøb så sikkert som muligt hos os, krypteres al information med SSL. Det betyder, at informationen sker via en sikker forbindelse, og at dine kortoplysninger ikke læses af udenforstående. Oplysningerne bruges udelukkende til at få en godkendelse af betalingen hos PBS. Du kan altid se, hvornår du er på en sikker forbindelse ved, at der kommer en lille hængelås frem i bunden af din browser. Læs mere om SSL-forbindelser og sikkerhed hos PBS.

Betaling på forlaget

Du er også meget velkommen til at komme forbi forlaget og købe din bøger. Da vi ekspderer ordrerne fra et fjernlager, har vi ikke store mængder på lager. Derfor er det en god ide at kontakte os inden du tager turen til Østerbro. På forlaget kan du både betale kontant, med dankort eller MobilePay (nummeret er: 106015).

Fragt

Lærere, skoler og institutioner i Danmark, på Færøerne og i Grønland skal betale leveringsomkostninger. Ved større ordrer giver webshoppen et skøn over disse, men de vil ofte være lidt større. Vi bestræber os altid på at gøre fragten så billig som muligt for kunden. Bemærk at disse beregnede omkostninger ikke er gældende for levering uden for Danmark. Her vil vi kontakte jer angående den samlede fragtpris, inden vi afsender bøgerne.

Privatpersoner pålægges et porto- og ekspeditionsgebyr på 50 kr. inkl. moms for levering i Danmark – dette uanset hvor mange bøger der bestilles.

Levering

Forsendelser pakkes og sendes fra vores lager i Greve og bliver leveret som erhvervspakke med GLS eller på en palle, leveret af en fragtmand, afhængig af ordrens størrelse. Hvis du er privatperson, bliver pakken leveret med GLS til pakkeshop.

Har du afgivet din bestilling på en hverdag inden kl. 11, sender vi bestillingen til lageret den samme dag. Har du bestilt senere på dagen, i weekenden eller på helligdage, behandles din bestilling den førstkommende hverdag. Når du bestiller digitale produkter, modtager du straks en mail (den du har bestilt med) med eNøgle/r og en instruktion.

Har du forudbestilt en bog? Vær opmærksom på at vi først sender bøgerne samlet når denne/disse bog/bøger er udkommet for at reducere dine portoomkostninger. Ønsker du en dellevering? Så kontakt forlaget på info@forlagetcolumbus.dk. Denne fremgangsmåde lader sig kun gøre for skolekøb med EAN-nummer.

Returret

Hvis du af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, du har købt, har du som kunde 14 dages returret. Forudsætningen for at kunne returnere er, at varen er ubrugt og i salgbar stand. Man skal før returnering indhente et returnemmer hos forlaget, hvor årsag til returnering oplyses.

Varerne skal returneres til:

Gods Hotel & Transport Aps
Ventrupparken 2
2670 Greve

Det er vigtigt at der tydeligt på pakken står FORLAGET COLUMBUS – RETURPAKKE samt det oplyste RETURNUMMER. Ellers kan du risikere at vi ikke får oplysning fra vores lager om at pakken er kommet retur.

Du skal selv betale returportoen, ligesom du har ansvaret for varen under forsendelsen. Det kan være en god ide at sende returvarer som pakkepost så du har en kvittering på bogen/bøgerne. Faktura eller følgeseddel skal vedlægges de varer, der returneres. Hvis kun en del af det leverede returneres, skal det markeres tydeligt på fakturaen/følgesedlen.

Kreditering for returnerede varer

Har du betalt med betalingskort, overfører vi, så snart bogen er modtaget på vores lager, beløbet til din konto. Som kunde er du i øvrigt omfattet af de rettigheder der fremgår af den danske Markedsføringslov og danske Lov om visse Forbrugeraftaler.

Behandling af kundeoplysninger

Når du afgiver en ordre på Forlaget Columbus’ webshop, giver du samtykke til at vi må registrere de afgivne oplysninger til brug for ordrebehandling, bogføring og forsendelse fra vores eksterne lager (Godshotel og Transport ApS i Greve) – oplysninger om betalingskort registreres naturligvis ikke.

Jeg handler som

Skole

Forlaget Columbus

Offentlig institution
(for skolens ansatte)

Privat

Forlaget Columbus

Privatkunde
(privat, studerende
og virksomhed)