Åbn undermenuer...

Handelsbetingelser

Forlaget Columbus
Østerbrogade 54C, 2100 København Ø
CVR: 76 12 79 13
Tlf.: 35420051
Fax: 35420521
Email: info@forlagetcolumbus.dk

Samlede vilkår gældende for handel på Forlaget Columbus webshop på www.forlagetcolumbus.dk

Priser
Stykpriser er angivet med moms for privatpersoner og uden moms for skoler og institutioner. Skoler og institutioner opnår 30% rabat på den vejledende pris og gældende for levering i Danmark. FALS-medlemmer og lærere kan få leveret bøger til skolepris mod at registrere sig med skolen som leveringsadresse. Som privat skal man betale med kreditkort.

Returret
Hvis du af den ene eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, du har købt, har du 14 dages returret. Forudsætningen for at kunne returnere er, at varen er ubrugt og i salgbar stand, og at den returneres i forsendelsesemballagen. Man skal før returnering indhente et returnummer hos forlaget på tlf. 35420051, hvor årsag til returnering oplyses.

Varerne skal returneres til:
Forlaget Columbus
Østerbrogade 54C
2100 København Ø

Du skal selv betale returportoen, og du har ansvaret for varen under forsendelsen og for at vi modtager den uskadt. Du kan med fordel anvende den emballage varen er fremsendt i. Endvidere kan det være en god ide at sende evt. returvarer som pakkepost - så har du nemlig postvæsenets kvittering. Fakturaen eller en kopi af fakturaen skal vedlægges de varer, der returneres. Hvis kun en del af det leverede returneres, skal det markeres tydeligt på fakturaen.

Kreditering for returnerede varer
Har du betalt med betalingskort, sender vi inden 14 dage en check eller overfører beløbet til din konto for at godtgøre det returnerede. Oplys venligst kontonummer for at lette vor ekspedition. Som kunde er du i øvrigt omfattet af de rettigheder der fremgår af den danske Markedsføringslov og den danske Lov om visse Forbrugeraftaler.

Behandling af kundeoplysninger
Når du afgiver en ordre på Forlaget Columbus' webshop giver du dit samtykke til at vi må registrere de afgivne oplysninger til brug for ordrebehandling og bogføring - oplysninger om betalingskort registreres naturligvis ikke. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.