Forlaget Columbus

Er du vores nye redaktionspraktikant?

Forlaget Columbus søger en universitetspraktikant til det kommende semester. Du vil som del af vores redaktionelle team få det helt store indblik i, hvordan en bog bliver til – fra ide til bogen kommer frisk fra tryk..

Dine arbejdsopgaver kan præges alt efter dine kompetencer og interesser, men vil blandt andet kunne komme til at bestå af:

  • Klargøring af manuskripter til korrektur og grafiker
  • Rette korrekturer fra grafikere og gøre bøgerne helt klar til at ryge til tryk
  • Rettighedssøgning til eksternt materiale der bruges i vores bøger
  • Opsætning og redaktionel redigering af digitale udgivelser (iBøger)
  • Produktion af materiale til bøgernes hjemmesider
  • Billedsøgning til billedmateriale, der bedst muligt understøtter bogen samt evt. produktion af billedtekster
  • Deltagelse i relevante møder med forfattere og grafikere samt vores produktions- og redaktionsmøder
  • Opgaver i forbindelse med markedsføring eller lancering af bogprojekter
  • Videoredigering af materiale til brug i iBøger eller til markedsføring af bøger

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du læser på en relevant uddannelse enten inden for samfundsvidenskab eller historie, på litteraturvidenskab eller et sprogfag eller på en uddannelse, hvor du på anden vis har fokus på formidling og kommunikation. Vi forestiller os også, at du er initiativrig, grundig og åben, kan arbejde selvstændigt og er nysgerrig på vores branche.

Om os

Forlaget Columbus udgiver undervisningsmateriale til ungdomsuddannelserne. Vi udgiver trykte og digitale lærebøger til blandt andet fagene samfundsfag, historie, erhvervsøkonomi, engelsk, tysk og spansk. Forlaget ligger på Østerbro ved Trianglen i København.

Vi er en mindre og uformel arbejdsplads med højt til loftet og plads til iderigdom, så derfor vil du opleve at få stor mulighed for at påvirke dine egne arbejdsopgaver og mulighed for indflydelse på tilblivelsen og udformningen af forlagets udgivelser.

Det praktiske

Arbejdstiden er enten del- eller fuldtid på hverdage ml. 9-16, medmindre andet aftales for at passe med dit studie. Du skal kunne få merit for praktikken af dit studie.

Du får egen arbejdsplads og computer stillet til rådighed. Vi betaler din frokost og giver en erkendtlighed for din indsats.

Send din ansøgning inkl. CV til direktør Anders Hassing - og ring til Anders, hvis du har spørgsmål, på tlf. 35420051. Vi holder samtaler løbende.

Jeg handler som

Skole

Forlaget Columbus

Offentlig institution
(for skolens ansatte)

Privat

Forlaget Columbus

Privatkunde
(privat, studerende
og virksomhed)