Forlaget Columbus

Faglig inspiration til din engelskfaggruppe

Vores dygtige forfattere, heriblandt Eva Pors, Mette Grønvold og Hanne Ohland-Andersen, kan bookes til et faggruppekursus på din skole.

Kontakt os, og vi hjælper jer med at skræddersy et kursus efter jeres behov.

Skriv til redaktør Katrine Cohen for at aftale nærmere.

Engage! og Engelsklærerens øvelsesbog udkom i marts 2022

Anmelderne skrev blandt andet:

 

Engage!

"Engage! er titlen på en ny antologi af en garvet forfatterduo - og den holder, hvad den lover! En gennemarbejdet og veloplagt samling tekster, der er en gave til underviseren, der gerne vil vække elevernes interesse og nysgerrighed for tekstlæsning - i mange genrer og i samtidige problemstillinger, der dækker en række vedkommende og komplekse emner."

"Når jeg fremhæver nogle af de mere akademiske sider ved antologien, er det ikke, fordi dét er det primære ærinde. I stedet bliver nogle af de mere svært tilgængelige forståelige ismer og begreber introduceret som noget, der skal vise eleverne, at der er mere i teksten, end hvad der umiddelbart er synligt på papiret. Pointen med alle disse forskellige tilgange er i virkeligheden, at denne antologi har som mål at engagere eleverne i tekstens univers, at få dem til at glædes over det at læse engelske tekster og at stimulere deres nysgerrighed, så de får blod på tanden fremover i deres videre liv som reflekterende læsere. Og det synes jeg er lykkedes virkelig godt for forfatterne.

"De to forfattere har begået endnu en fremragende og engagerende undervisningsbog, som jeg glæder mig meget til at bruge i undervisningen."

Charlotte Jacobsen Day i AngloFiles, 204, 2.2022

 

Engelsklærerens øvelsesbog - 66 opskrifter til en varieret undervisning

"Engelsklærerens øvelsesbog - 66 opskrifter til en varieret undervisning er Eva Pors' kogebog til læreren, der leder efter ny inspiration til sin undervisning ... Den kommer [...] vidt omkring og er propfuld af kreative forslag og idéer, der helt sikkert vil give undervisningen krydderi og skabe variaion, men som også sigter direkte mod fagets kernefaglige discipliner."

"Kreative idéer i smuk indpakning"

"... et gennemprøvet materiale forfattet af en erfaren praktiker, der både ved, hvor skoen trykker, og hvad der fungerer."

"I forordet til denne håndbog, der er et tagselvbord med kreative øvelser, udtrykker forfatteren håb om, at den vil blive taget ned fra hylden ofte, og det tror jeg bestemt vil ske, hvis den da ikke ligefrem skal bo i tasken i en periode. Der er masser af sjov og ballade, men der er også altid, som jeg håber, at det fremgår, et skarpt fokus på forskellige aspekter af elevernes læring bag øvelserne. Så jeg tror, at bogen bliver til gavn for såvel nye som garvede lærere."

Ann Patricia Larsen i AngloFiles, 204 2.2022

Jeg handler som

Skole

Forlaget Columbus

Offentlig institution
(for skolens ansatte)

Privat

Forlaget Columbus

Privatkunde
(privat, studerende
og virksomhed)