Er du vores nye studentermedhjælper?

Forlaget Columbus fremstiller bøger og digitale læremidler - mest til samfundsfag og først og fremmest til ungdomsuddannelserne.

Vi søger

En til to ansvarsfulde studentermedhjælpere til én til to hele dages arbejde pr. uge med:

  1. almindeligt kontorarbejde på et forlag, dvs. fakturering, pakning og lagerarbejde, forsendelse, telefon- og mailekspedition
  2. arbejde i forbindelse med bogfremstilling såsom korrekturlæsning, renskrivning, copyright og marketing
  3. særlige projekter, som du vil få ansvaret for, fx projektledelse og organisering af kurser, deltagelse på bog- eller uddannelsesmesser, digitale udgivelsesprojekter eller måske din egen gode idé?


Vi forventer

... at du kan arbejde selvstændigt, at du arbejder hjemmevant med IT, har initiativ og kan holde hovedet koldt og yde en god service til mange forskellige kunder.


Du er
... studerende, formentlig på en samfundsvidenskabelig uddannelse, og gerne med fx samfundsfag + historie, dansk eller engelsk (eller plan om at tage det). Du arbejder gerne med både tekst og tal og interesserer dig for faglig formidling - måske planlægger du at blive gymnasielærer.


Vi tilbyder
Et fagligt relevant og fleksibelt studiejob, hvor der både vil være rutineprægede opgaver og selvstændigt arbejde. Vores studentermedhjælpere får typisk arbejde inden for undervisning, medier/forlag eller forvaltning.


Ansøgning

Send os din ansøgning senest 15.5. pr. mail til forlagsdirektør Anders Hassing.
Vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til forlagskoordinator Frederik Sølvsten på tlf. 3542 0051.

Tiltrædelse
1.6.2017 (vi holder herefter lukket i juli måned og starter igen i august)

Vi bor centralt på Østerbro for enden af søerne.

Østerbrogade 54c
2100 København Ø

Find osFacebook  eller LinkedIn